Sepulcher
“Mausoleum Tapestry” exclusive listening

Check out the premiere streaming of “Delirious” from the upcoming Sepulcher “Mausoleum Tapestry” HERE

The pro printed cassette is limited to 150 copies & is now shipped from the pressing plant. Order your copy now exclusively from our shop.

“Sepulcher er en helt fersk metalkvartett fra Fusa utenfor Bergen. Bandet ble dannet for to år siden. «Mausoleum Tapestry» er bandets debut og dette er glimrende skitten heftig thrash. Musikalsk sett, bland det beste fra band som Gouge, Nekromantheon og Deathhammer med litt mer dødelige toner fra band som Execration og Obliteration og du bør begynne å nærme deg Sepulcher, i alle fall en del. Tydelig riffinspirert av tyske band. Ikke band som Kreator, Destruction og Sodom, men de litt mer ukjente speed-thrash bandene Deathrow, Vectom og den typen band. Er tilsatt en del black thrash og enda noe mer dødelig type av metal pluss litt god gamal Celtic Frost feeling her og der. Resultatet er rent sagt glimrende. Det er helt umulig ikke å bli revet med her. Enkelte partier og låter er bare helt uvirkelige herlige. Det er et driv og en faenivoldskhet over det meste gutta driver med som i alle fall her i gården har gjort at jeg har hørt på denne skiva uavbrutt i snart fire døgn nå. Og jeg er ikke lei. Blir like lett revet med i nevnte partier i dag som for fire dager siden. Eksempelvis låt nummer tre. Den de har kalt «The Cloaked Few». Nesten ti minutter med pur glede. Spesielt hovedriffet på den raskere siste halvdelen. Der har du XL1 og rett i koppen til du dør.

Dette er debuten til bandet, den kommer kun ut på kassett eller MC om du vil og den er det kun 150 dødelige som får muligheten til å få tak i. Det anbefales på det sterkeste at du blir en av de heldige. Jeg tror og håper jeg skal bli det.

Er du fan av et eller flere av bandene som er nevnt ovenfor vil du garantert rådigge Sepulcher.”

5,5 / 6
eternal-terror.com

September 30, 2015